Niin siis ei tasalukupongaus vaan lukeman ja ystävänpäivän tiimoilta tulossa jotain sähläystä ( lue : arpajaista )...Palaan asiaan myöhemmin.

Minne tää viikonloppu katos, taas on sunnuntai-ilta.Ikinä ei ehdi tehdä mitään kivaa, ainakaan paljon.

Strömsön uus kokki oli aika rankka hiuksiltaan, ihan hyvää settiä väänsi. Maistuis mulle ainakin se lohisysteemi. Lastenhuoneen kukkotapetti oli kiva.

Toinen sukka on nilkassa, huomenna varmaan valmis. Mulla oli vähän illalla ohjelmaa niin en eilen ehtinyt perehtyyn siihen. Tänään sitten olen neulonut sitä ja muuta en ole tehnytkään. Onneksi ne valmistuu melko nopeesti, ei ehdi kyllästyyn. Huomenna saan varmaan jättityön puikoille ja en tiedä rohkenenko esitellä sitä ennen kuin valmiina, voi olla melkoista sähellystä. Joten neulon tässä sivussa sitten pienenpiä projekteja , jotta on jotain näytettävää täälläkin ennen helmikuun loppua. Mun piti blogata Hamstereihin joka torstai, mutta ilmotin sen huivin sinne jo, ettei aivan pidetä laiskiaisena ja kuuluu jotain minustakin :D

Taidan syödä jotain ja lukaista blogeja ja sitten varmaan telkan ääreen ja aikasin nukkuun. Tässä näköjään aletaan elää pikkuhiljaa kellon mukaan, bra.

Hyvää alkavaa viikkoa!