....mutta munkkeja meil ei myyä :)

Voin paremmin, nenällä saa kirnuta mutta muuten melko ok. Douppasin eilen ihan hirveesti, taisi auttaa. Söin namia! Apteekin salmiakkia kyllä, joten sitä ei lasketa niin pahaksi.

Löysin Apupupu-napin täältä , niitä näyttää olevan erilaisia liikenteessä.Saan kuvat peliin lauantaina, mutta kai tuon napin kanssa saa ennakoida kuiteskin...

Neuloin eilen taas tilkkupeittoo. Perkules kun se välillä näyttää jo olevan sopivan mittanen, niin ei se sit kuitenkaan ole :( Petollista tuo neuleen venyminen. Tänään on kirittävä takasin aikatauluun, mietin et jos nyt en neulo hommelia valmiiksi niin jouluun jää roikkumaan. Tilkkupeitto saa jäädä on hold now, muut jutut tulee ensin, kiireemmät.

Modan katselukierros kaksi, kolme ja neljä tuotti tulosta. Pari takkia oli kivat, lohikäärme-pipo ( vai mitä harjaksia onkaan ) lapsille ( lue: Mirolle ja Annille ) olis niin hieno kans...Jos osaisin ommella niin hameet oli kivoja, haarukkahuivi oli hieno ja helppo...Plääh, mulle aikaa nyt heti. Töissä työkaverin sairasloma jatkuu ja jatkuu, en pääse vapaille millonkaan taas :( Myrkkyä.

Niin, tänään on Miron nimipäivä  ( toivottavasti linkki toimii.....)

            Onnea Mirkkunen !!!!!!

    

           muumi.jpg

Greyn anatomia oli aikasen hyvä, tykkäsin. Mutta oli yllätys et Grey on yks henkilö vaan, oletin et se olis sairaalan nimi...niettä pyöriikö tää sarja nyt sit vaan tän leidin ympärillä, en tiiä. Mutta hyvä oli silti. Tänään sit ollaan ihan hukassa  taas. Kateko se katos mustaan aukkoon...???  Kate, katoppa samalla onko siellä parittomia sukkia, Fiskarsin sakset ja ... :) Lueskelin joskus juonipaljastuksia sarjasta, mutta nyt en ole enää jaksanu. Menis maku ihan kokonaan katella jos tietäs mitä tapahtuu.

Taakse poistun neulomaan kotia. Haen ensiksi kaupasta Nessuja, huomiseen !