Täällä ollaan taas. Päivän saldo kolme patalappua

 430905.jpg

Neliskanttinen itsevärjättyä Nallea ja sininen Novitan värjäämää, etummainen pätkävärjättyä Freja Multia ja taaimmainen Novitan Ainoa ja Poppia. Okei, ei nää silmiä hivele mutta niistä tuli tarpeeksi isoja ja paksuja kun tein kaksinkerroin. Ja sain niihin vähän langanjämiä piilotettua. Mulla on nyt siis viisi lätkähommaa kasassa, niinku lupasin. Mietin et jos tekis viel jonkun pienen jutun, jonkun kivan. Pitää katsoo tuleeko inspis. Laatikosta löytynyt valkoinen Sisu Glitter tahtoo pieneksi pipaksi, joten sen kanssa häärään seuraavaksi.

Neulontalistan kautta lisää lankatippejä : Esiton puuvillalangat ( mulle aivan outo, mikähän näistä olis sitä vauvalangaksi sopivaa, on aika paljon vaihtoehtoja...) , NO2 ,  Capri  ja Capri Ombre . Niin että on sitä valinnanvaraa nytten. Voi vitsi sentään !!! Nyt vaan pitäis päättää. Taitavat olla kaikki yhtä hyviä.

Kävin Lidlissä. Siellä on vielä hirveet kasat Sportia, Las Vegasia ei yhtään. Mutta se ei nyt ole se pääasia. Vaan tää seuraava. En tiiä millasia muut on mutta mä tykkään lueskella purkkien ja purnukoiden tekstejä. Maitopurkit on runoineen nykyään tosi hauskoja jne. No, monessa purkissa on aina joku kuva ja lukee "Tarjoiluehdotus", esimerkiksi Uncle Ben's paketissa on kuvassa riisiä ja vihanneksia. No anyway, ostin vaniljajogurttia ja katsokaa mitä se ehdottaa

 430906.jpg

Siis onko nuo narsissit kupissa vai ei ??? :D Tarjoiluehdotus on ehkä kuitenkin että naturel vaan kupista suoraan. Tuo jogurtti on muuten tosi hyvää. Siellä on myös jogurttia suklaahippusin.

Tästä jutusta tuli mieleeni myös sellanen tapaus kun vuosia sitten hoidin vekaroita ja yhden lapsen äiti tuli hapankorppupaketin kanssa hakeen lastaan ja näytti niitä rullalla olevia hapankorppuja et "mitä mitä ???". No, minähän en albanian kieltä puhu ollenkaan ja hän ei osannut kuin muutaman sanan suomea. Selitä siinä sitten :) Tartti siinä muutamia lisälaitteita että sai selitettyä, maitopurkkia ja vesiraanaa. Mietin vaan, että kuinka hän oli sitä pähkäillyt et miten kuiva korppu taipuu rullalle. En paljon kosovolaista ruokaa ole syönyt, mutta heidän "hernekeitto" jäi mieleen. Se oli pavuista tehtyä, ruskeaa. Sinappia siihenkin tuli, ja muistaakseni nimi lausuttiin jotenkin "pasuli" tai "pazuli". Jos joku tietää reseptin niin vinkkaa ihmeessä :D Oli tosi hyvää.

Reetta makoili sylissä kun katottiin Big Lovee. Huomasin pienen ventin nenussa, eikä ollu kyllä ensimmäinen kerta. Onneksi oli vaan pieni, paranee äkkiä. Rasmus on aina tassut pystyssä kynnet esillä.

Sellasta meille näin maanantaina, moi moi.